Banner 980x90

Pēdējā diennaktī visvairāk lijis Latgalē

Rīga, 22.aug., LETA. Trešdien visvairāk lija Latgalē, kur nokrišņu daudzums sasniedza 32 milimetrus Daugavpilī un 49 milimetrus Rēzeknē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Alūksnē, Jēkabpilī un Skrīveros trešdien bija 21 milimetrs nokrišņu jeb 21 litrs kvadrātmetrā. Savukārt galvaspilsētā bija tikai trīs milimetri lietus, daudzviet Kurzemē un arī Ainažos trešdien nelija nemaz.

Ceturtdienas rītā valstī nav nokrišņu, debesis daudzviet skaidras, austrumu novados - pārsvarā apmākušās. Agrā rītā daudzviet - it īpaši Vidzemē - sabiezējusi migla, redzamība vietām nepārsniedz 200 metru.

Gaisa temperatūra +8..+12 grādi, piekrastē līdz +18 grādiem. Pūš lēns rietumu, dienvidrietumu vējš, nedaudz stiprāks tas ir piekrastē.

Rīgā ceturtdienas saullēktā skaidras debesis, neliela dūmaka, lēns dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra +10..+12 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijā bija +15..+19 grādi, Kurzemē līdz +21 grādam.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 21.augustā bija +38 grādi Balkānos un +39 grādi Krievijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -3 grādi kalnos Norvēģijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)