Banner 980x90

Pērn četrkārtīgi sarukuši Latgales partijas saņemtie ziedojumu

Rīga, 10.apr., LETA. 2018.gadā četrkārtīgi samazinājušies ziedojumi, ko saņēmusi Latgales partija, liecina politiskā spēka gada pārskats.

Pagājušajā gadā partijai ziedoti 9911 eiro, bet vēl pirms gada - 42 676 eiro. Ziedojumi gan pērn, gan 2017.gadā bijuši vienīgie politiskā spēka ieņēmumi.

Lielākā daļa līdzekļu 2018.gadā tērēta reklāmai, kopā 7174 eiro. Vēl 1667 eiro bija nepieciešami telpu īrei un ar to saistītiem izdevumiem.

Pagājušā gada beigās politiskā spēka bankas kontā atlikuši 69 eiro, liecina gada pārskats.

Partijas vadībā, kas apstiprināta pērnā gada jūnijā, darbojas Aldis Adamovičs un Jānis Lāčplēsis. Tāpat valdē strādā Janīna Kursīte, Sergejs Maksimovs, Maruta Plivda, Alīna Gendele un Aivars Plotka.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)