Banner 980x90

Robežsargi aizturējuši Krievijas pilsoni par teju 60 000 cigarešu kontrabandu

Rīga, 10.apr., LETA. Pirmdien Terehovas robežkontroles punktā robežsargi aizturējuši Krievijas pilsoni, kura vadītajā automašīnā bijušas paslēptas teju 60 000 kontrabandas cigaretes, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Veicot valsts robežu šķērsojošo personu un transportlīdzekļu robežpārbaudi, kontrabandas cigaretes atrastas automašīnas salonā sēdeklī, aiz jumta apšuvuma, kā arī bagāžas nodalījumā aiz dekoratīvās apdares. Kopumā tika izņemtas 58 660 dažādu marku cigaretes ar Krievijas akcīzes markām un bez akcīzes marķējuma.

Robežsardzē skaidroja, ka persona ar transportlīdzekli un izņemto preci tālāko procesuālo darbību veikšanai nodota Valsts ieņēmumu dienesta Muitas amatpersonām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)