Banner 980x90

Vai zini, kādi ir jaunākie un iecienītākie Apple produkti? 

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Par Apple kompānijas rašanos iespējams stāstīt daudz un gari, jo stāsts ir ļoti interesents, taču īsumā – 1976. gadā divi draugi, Stīvs Vozņaks un Stīvs Džobss, izlēma, ka vēlas dibināt ar datortehnoloģiju jomu saistītu uzņēmumu. Nepieciešamā kapitāla gan abiem sākotnēji nav bijis, tāpēc Vozņaks pārdevis savu moderno HP kalkulatoru, bet Džobss pie naudas ticis, pārdodot Volkswagen busiņu. Interesants ir arī uzņēmuma dibināšanas datums – joku diena jeb 1. aprīlis, taču nu, pēc vairāk nekā 40 gadus ilgas darbošanās attiecīgajā lauciņā, Apple ir kļuvis par unikālu uzņēmumu, kas saviem klientiem piedāvā glītus, kvalitatīvus un uzticamus produktus. Taču vai zini, kas ir jaunākie Apple produkti, kurus iecienījuši cilvēki visā pasaulē?

iPhone X – nākotne Tavās rokās
Iedomājies telefonu, kam viss priekšējais panelis ir tikai un vienīgi ekrāns. Tieši to savā jaunākajā lolojumā paveikuši Apple. Starp citu, iPhone X nav pēc kārtas 10. iPhone modelis – šāds nosaukums tam piešķirts tāpēc, ka iPhone X izlaišanas brīdī bija pagājuši 10 gadi kopš paša pirmā iPhone izlaišanas. Taču ar ko vēl izceļas šis jubilejas viedtālrunis?

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


• OLED ekrāns – pateicoties OLED tehnoloģijai, iPhone X ekrāns spēj attēlot ļoti košas un precīzas krāsas, kā arī tam ir ļoti augsta kontrasta attiecība un spilgtuma līmenis. Tam ir ļoti liela nozīme tad, ja telefonu mēdz izmantot ārpus telpām – saules gaismā spilgtāks ekrāns būs daudz labāk saredzams;
• Face ID – lai atbloķētu telefonu, Tev tam vairs pat nav jāpieskaras – iPhone X automātiski atpazīst Tavu seju. Ne tikai ērti, bet arī ļoti droši;
Bezvadu uzlādes iespējas – vai Tev apnicis katru reizi meklēt lādētāja izeju? Tādā gadījumā bezvadu dokstacija ir tieši tas, kas Tev nepieciešams – uzliec uz tās telefonu, un tas uzreiz sāks lādēties;
• Noturība pret ūdeni un putekļiem – ar iPhone X no ūdens šļakstiem un putekļiem Tev nav jābaidās;
• Augstas kvalitātes fotokamera – ja ar telefonu esi iecienījis uzņemt foto, arī tādā gadījumā iPhone X Tev patiks – tam ir 12 MP duālā kamera ar optisko stabilizēšanu, ātrdarbīgiem objektīviem un citām priekšrocībām, kas ļauj fotografēt un filmēt jebkur, neuztraucoties par galarezultāta kvalitāti.

Šo uzskaitījumu mēs varētu turpināt vēl un vēl, taču ir arī citi Apple produkti, ar kuriem noteikti vērts iepazīties!

Vēlies īpaši jaudīgu planšeti? iPad Pro Tevi jau gaida!

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Ir cilvēki, kuri uzskata – planšetdators ir paredzēts vien pašu vienkāršāko darbību veikšanai; ja nepieciešama liela jauda, bez portatīvā vai stacionārā datora neiztikt. Muļķības – un to pierāda iPad Pro, kas jaudas ziņā ne tikai spēj sacensties, bet arī pārspēj vairākus spēcīgus portatīvos datorus. Tam ir 10.5 collu Retina displejs, kas ir ļoti spilgts, kā arī atstaro ļoti maz gaismas, bet ProMotion tehnoloģija nodrošina zibenīgu reakcijas laiku, ko īpaši izjutīsi, spēlējot modernākās spēles vai skatoties jaunākās filmas no Holivudas, iemīļotās YouTube zvaigznes vai jebko citu. 

Savukārt, ja esi mākslas fans un reizēm arī pats vēlies ko uzzīmēt, Tevi iepriecinās īpaši precīzais Apple Pencil, bet fotografēšanai noderēs 12 MP aizmugurējā un 7MP priekšējā kamera. Un tam visam pa vidu – baterijas darbības laiks līdz 10 stundām, elegants dizains, ļoti plāns korpuss un mazs svars. Ko vēl var vēlēties, vai ne?

iMac Pro – kad jaudai ir izšķiroša nozīme

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Vai dators Tev nepieciešams nevis izklaidei vai e-pastu lasīšanai, bet gan kārtīgam darbam? Tad noteikti zini, ka iMac Pro šādos gadījumos nepieviļ. Bet kas lācītim vēderā?

Procesors ar līdz pat 18 kodoliem
Vai esi pieradis, ka jaudīgam datoram parasti ir 4 vai 8 kodolu procesors? Jā, arī šādiem procesoriem jaudas ir gana, taču iMac Pro klāstā atrodami modeļi pat ar 10, 14 un 18 kodolu procesoriem. Tādējādi Tu vari būt drošs – ar iMac Pro pat visprasīgākie uzdevumi, piemēram, 8K video montēšana un apstrāde, varēs tikt paveikti bez vismazākās aizķeršanās.

5K Retina displejs
Lai Tu spētu saskatīt pat vissīkākās nianses, iMac Pro 27 collu ekrānam ir 5K izšķirtspēja (tas nozīmē, ka uz ekrāna ir 14.7 miljoni pikseļu), un tas spēj atainot 1 miljardu krāsu toņu. Salīdzinot ar tā priekšgājējiem, uzlabots arī ekrāna spilgtums (par 43%).

"Viss vienā" koncepts
Jā, tas gan nav nekāds jaunums, ka iMac gadījumā dators un monitors ir viens vesels, taču tas noteikti ir pieminēšanas vērts fakts. Displeja sānu platums ir vien puscentimetrs, un datoram ir tikai viens kabelis. Estētiskāk un vienkāršāk vairs nevar!

Apple produkti plašā klāstā – arī viedveikalā 1a.lv. Atrodi nepieciešamo un pasūti jau tūlīt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)