Banner 980x90

Ciblas novadā notiks mūzikas festivāls "Zvirgzdenes Ziņģe"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau 16.gadu pēc kārtas tiek organizēts mūzikas festivāls "Zvirgzdenes Ziņģe" Ciblas novada Zvirgzdenes estrādē, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Neatkarīgā mūzikas producentu grupas pārstāvis Mārtiņš Marts Matisons.

Šī sadziedāšanās ir kļuvusi par Ciblas novada neatņemamu vasaras kultūras notikumu, jo šo gadu laikā festivālā ir uzstājušās vairāk kā 40 Latvijas populārākās mūzikas grupas un izpildītāji. Ir piedalījušies vairāki deju kolektīvi un tautā iemīļoti aktieri.

Mūzikas festivālā šogad piedalīsies Latgales lepnums Atis Auzāns, kurš ne tikai labi dzied, bet arī spēlē akordeonu, melodionu, mutes ermoņikas un ļoti patīk vairāku paaudžu meitenēm. Zaļumballīšu karalis Ēriks Gruzniņš, kurš gaidīs meiteņu aicinājumu traukties līdz mākoņu ratos.

Romantiskais dziedātājs Juris Osrovskis un Dvinskas muzikanti, kuri dziedot sola,ka prieka mirkļi paliek atmiņā, atnāks viss,ko vēlamies un …pats galvenais – viss tikai tev, precīzāk – jums,cienījamie koncerta apmeklētāji. Grupa "Hameleoni", kuri novēl: " lai vienmēr saule debesīs, lai vienmēr tā tev spoži spīd…".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)