Banner 980x90

Izsludina pieteikšanos Ludzas novada uzņēmēju gada balvai

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Ludzas novada pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos konkursam "Ludzas novada uzņēmēju gada balva 2016", aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Konkursa gaitā uzņēmēji var tikt izvirzīti apbalvošanai 13 nominācijās - "Lielākais nodokļu maksātājs", "Lielākais darba devējs", "Gada bioloģiskais ražotājs", "Gada mājražotājs", "Gada tūrisma uzņēmums", "Gada sociālais partneris", "Gada lauksaimnieks", "Gada jaunais komersants", "Jauniešiem draudzīgs uzņēmums", "Gada tirgotājs", "Novada eksportētājs", "Novada investors", "Ludzas novada tēla popularizētājs". Konkursa žūrijai būs tiesības izveidot arī citas nominācijas un piešķirt kādu no speciālajām balvām.

Konkurss izsludināts ar mērķi apzināt un godināt Ludzas novada uzņēmējus, kas aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību novadā, veicināt Ludzas novada uzņēmēju atpazīstamību, plašsaziņas līdzekļos popularizējot labas uzņēmējdarbības prakses piemērus Ludzas novadā.

Pretendentus dalībai konkursā var izvirzīt no to uzņēmumu un individuālā darba veicēju vidus, kuri savu saimniecisko darbību organizējuši Ludzas novada teritorijā. Pretendenti izvirzāmi līdz 1.decembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)