Banner 980x90

Kārsavas novadā iereibis autovadītājs mēģina piekukuļot policijas darbiniekus

Rīga, 12.marts, LETA. Pagājušās nedēļas nogalē par kukuļa piedāvāšanu policijas darbiniekiem Kārsavas novadā aizturēts iereibis autovadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Patrulējot Kārsavas novadā, uz ceļa pamanīta kāda aizdomīga "BMW" markas automašīna. Dokumentu pārbaudes laikā likumsargiem radušās aizdomas, ka transportlīdzekļa vadītājs varētu būt alkohola reibumā. Pārbaudes laikā konstatēts, ka vīrietis sēdies pie stūres, būdams 1,7 promiļu reibumā.

Lai izvairītos no administratīvā pārkāpuma protokola sastādīšanas, 1995.gadā dzimušais autovadītājs policijas darbiniekiem piedāvājis kukuli.

Belova skaidroja, ka pašlaik vīrietim noformēts administratīva pārkāpuma protokols par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, ka arī draud kriminālatbildība par kukuļa piedāvājumu.

Policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana ir nesavienojamas lietas, turklāt pieredze liecina, ka iereibis transportlīdzekļa vadītājs apdraud ne tikai pats savu veselību un dzīvību, bet arī rada draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)