Banner 980x90

Kārsavas novadā kampaņā pievērsis motobraucēju uzmanību drošai braukšanai

Rīga, 7.marts, LETA. Kārsavas novadā līdz 5.aprīlim norisinās sociālā kampaņa "Piespied prātu ieslēgties, pirms ātrums liek Tev atslēgties!", kuras mērķis ir pievērst sabiedrības, bet galvenokārt motobraucēju uzmanību drošai braukšanai, lai mazinātu mototransporta vadītāju pārgalvību un aicinātu braukt piesardzīgi, aģentūru LETA informēja kampaņas idejas autore, Biznesa augstskolas Turība studente Katrīna Ločmele.

Kampaņu studente rīko sadarbībā ar Ceļu satiksmes un drošības direkciju (CSDD) un Kārsavas novada jauniešu centru Pūga.

"Pavasarī sākas motociklu, motorolleru un kvadraciklu sezona. Lai mazinātu avāriju un negadījumu risku ceļu satiksmē, motobraucējiem ir jāatgādina par iespējamajiem riskiem un pārgalvības sekām. CSDD dati liecina, ka Latvijā pēdējo piecu gadu laikā ceļu satiksmes negadījumi ar mototransportu ir notikuši aptuveni 360 reizes ik gadu," kampaņas nepieciešamību pamatoja Ločmele.

Drošas braukšanas padomus motobraucējiem kampaņas laikā sniegs profesionāls moto kaskadieris Jānis Zālītis.

Kampaņas gaitā 5.aprīlī plkst.15 jauniešu centra "Pūga" telpās tiks organizēta drošības pēcpusdiena. Visi, kurus interesē mototransports un domubiedru sadarbība, ir aicināti iesaistīties izglītojošās ceļu satiksmes drošības spēlēs, iepazīties ar Zālīša padomiem un ieteikumiem, pārvietojoties ar spēkratu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)