Banner 980x90

Ludzā likvidē nelikumīga alkohola ražotni, konfiscē 200 litrus brāgas un kandžas

Daugavpils, 7.marts, LETA. Valsts policijas (VP) darbinieki Ludzā likvidējuši nelikumīga alkohola ražotni un konfiscējuši 200 litrus brāgas un gatavās produkcijas - kandžas, aģentūru LETA informēja VP Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Cīnoties ar nelikumīgu akcizēto preču apriti, policisti ieguva informāciju, ka Ludzā, iespējams, tiek veiktas ar akcizēto preču nelikumīgu apriti saistītas darbības. Informācijas pārbaudei 9.martā likumsargi veica kratīšanu kādas 1963.gadā dzimušas sievietes dzīvesvietā.

Apskatot aizdomās turētās dzīvokli, likumsargi konstatēja, ka tajā notiek nelikumīga alkohola ražošana. Kratīšanas laikā konfiscēts ap 200 litriem brāgas un kandžas, ka arī pudeles, kas izmantojamas alkohola fasēšanai, un ražošanas ierīces. Lai precīzi noteiktu izņemto vielu daudzumu un sastāvu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, likumpārkāpēja šo alkoholu plānoja realizēt turpat notikuma vietā un, iespējams, arī citās nelikumīgu akcīzes preču tirdzniecības vietās jeb tā saucamajās "točkās".

Sāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana. Par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā - Krimināllikuma 221. panta 1.daļa - sievietei draud sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)