Banner 980x90

Ludzā uzstāsies Intars Busulis

Intars Busulis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Intars Busulis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Strauji tuvojas diena, kad senākā pilsētā Latvijā – Ludza – svinēs kārtējo dzimšanas dienu, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Ludzas Tautas nama direktore Valentīna Razumovska.

Svētku programmas ietvaros sestdien, 13.augustā, Ludzas pilsētas parka estrādē uzstāsies pazīstams latviešu dziedātājs Intars Busulis un Abonementa orķestris.

Mūziķa karjeru Intars uzsāka "Caffe", paralēli darbojoties arī dažādos projektos. Dziedātājs ir profesionāls trombonists. Busulis regulāri piedalās dažādos džeza festivālos, mūziklos, konkursos un koncertuzvedumos gan Latvijā, gan ārzemēs.

Vēl daudzu skatītāju atmiņā palicis krievu televīzijas šovs "Mats matā", kur Intars veiksmīgi iejutās daudzu valstu slaveno mākslinieku tēlā. Vēlēsim viņam arī turpmāk veiksmi, skanīgu balsi, priecējot mūs ar dziesmām, kuras tiek izpildītas ar mīlestību un sirdsdegsmi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)