Banner 980x90

Ludzas novadā aiztur četrus nelegālos imigrantus no Vjetnamas

Rīga, 7.aug., LETA. Valsts robežsardze Ludzas novadā par nelikumīgu zaļās robežas šķērsošanu aizturējusi četrus nelegālos imigrantus no Vjetnamas, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Latvijas robežsargi ar Krievijas robežsargiem veikuši kopēju operāciju "Kordon-2019". Šajā operācijā naktī uz 5.augustu, Valsts robežsardzes amatpersonas par tīšu nelikumīgu valsts robežas šķērsošanu Ludzas novadā aizturēja četrus Vjetnamas pilsoņus.

Robežsargi, pārbaudot vietējo iedzīvotāju sniegto informāciju, Briģu pagastā konstatēja trīs personas, kuras iepriekš bija nelikumīgi šķērsojušas valsts robežu.

Robežsargi aizturēja trīs Vjetnamas pilsoņus un turpināja meklēšanas pasākumus, kā rezultātā aizturēja vēl vienu Vjetnamas pilsoni.

Pret aizturētajām personām sākts kriminālprocess par valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu personu grupā.

Šogad būtiski samazinājies valsts robežas nelikumīgi šķērsojušo personu skaits. Šogad par nelikumīgu "zaļās" robežas šķērsošanu aizturēti 30 trešo valstu pilsoņi, savukārt pērn gada garumā - 199 trešo valstu pilsoņi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)