Banner 980x90

Ludzas novadā sveic izcilniekus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mācību gada noslēgumā jau tradicionāli notiek konkursa "Novada izcilnieks" uzvarētāju apbalvošanas ceremonija. Pretendentus pieteica četrās nominācijās: "Izglītība", "Sports", "Mūzika", "Sabiedriskās aktivitātes". Nominācijā "Kultūra un māksla" šajā gadā pieteikumi netika iesniegti, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Ludzas novada pašvaldība.

Izglītības jomā uzvarētāji ir Germans Kņazjuks (12.kl.) un Vadims Jegorovs (11.kl.) no Ludzas 2.vidusskolas, 9.klases skolniece Ērika Kuzmina no Ludzas pilsētas ģimnāzijas.

Sportā šai gadā par izcilākajiem tika atzīti Marija Dergačeva, Intars Caune, Jevgēnijs Murašovs. Apbalvošanai savus audzēkņus pieteica Ludzas novada Sporta skola, viņi mācās Ludzas pilsētas ģimnāzijā.

Par izciliem sasniegumiem mūzikā tiek apbalvoti trīs talantīgi jaunie mūziķi: Agnese Greitāne no LPĢ, Arnis Malakovs un Ņikita Afanasjevs no Ludzas Mūzikas pamatskolas.

Sabiedriski aktīvākie jaunieši ir Raivis Filimonovs no LPĢ 12.klases, Ņikita Lapšovs un Vadims Kravčenko no Ludzas 2.vidusskolas 12.klases.

Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes Pateicības saņem Dana Butrima (Izglītība) un Rolands Žeikars (Sports) –abi no LPĢ un Viktors Kuprevičs.

Tiek apbalvoti mācību olimpiāžu uzvarētāji, kuri ir ieguvuši godalgotās vietas valstī. LPĢ 7.klases skolniece Agnese Greitāne ieguva I vietu Mūzikas olimpiādē, 9.klases skolnieks Uģis Ūzulnieks – Atzinību Mājturības un tehnoloģiju atklātajā olimpiādē. Atzinības rakstus par skolēnu sagatavošanu olimpiādei saņem viņu skolotāji Aina Kairova un Viktors Kuprevičs.

Apbalvošanas ceremonijā tiek sveikti izcilnieku vecāki, skolu direktori. Mūzikas skolas audzēkņi bija sagatavojuši muzikālus sveicienus. Par šo sasniegumu dzīvē uzvarētājiem atgādinās balvā saņemtās sudraba monētas.

Vairāk bildes skatīties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)