Banner 980x90

Malnavas "Dzīļu" maiznīcā atzīmēs vasaras iestāšanos

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 15.maijā, plkst.11.00 Tirgus ciems un Malnavas "Dzīļu" maiznīca aicina atklāt vasaras iestāšanos ar gardām vēlajām brokastīm no vietējiem produktiem, skanīgām lauku muzikantu dziesmām un mājražotāju tirgu, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Kārsavas novada tūrisma organizatore Inga Bernāne

Vasarasvētku laikā Tirgus ciema un Malnavas "Dzīļu" maiznīcas saimniece Aina Barsukova aicina atzīmēt ģimenes dienu. Vasarassvētku garša un sajūtas atspoguļosies gan ēdienu izvēlē brokastu galdā, gan arī aktivitātēs visai ģimenei. Ciemiņi ir aicināti ņemt līdzi dzijas kamoliņus, lai turpinātu aizvadītajā gadā aizsākto tradīciju lielā ģimenes kamola satīšanā, kas ir kā saimes spēka un vienotības simbols.

Tirgus ciems atrodas blakus stāstiem apvītajai Malnavas muižai un ir oāze ikdienas steigā, kur lauku labumu iepirkšanās prieku var apvienot ar nesteidzīgu svētdienas vēlo brokastu baudīšanu.

Informācija par pasākuma norisi pie saimnieces Ainas Barsukovas, zvanot uz tālruni 26 538 016.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)